søndag 8. juli 2007

Snorkelling at Kinnvoll


Multimedia message
Originally uploaded by Martin Kristiansen
To hot to stay on
shore with 6,5 to
13 mm of black super
insulating neopreon.
There's a story behind this, but right now there are some shore crabs shimmering on the stove. Some catch to take care of.

Masse bubbelurer, for det meste strandsnegler. Tok med mange grønne kråkeboller. Var også noen røde, men små boller der. Brukte en uendelighet på å renske dem. Fullstendig fritt for fisk, hvis du ser vekk fra verdens minste flyndre - og lillebroren. Kom også over en fjesing eller noe som lignet.

Helt utrolig langgrunt. Hele nederste delen av bukta flødde igjen. Måtte vade tilbake fra holmen jeg tok ut fra.

Sikten var god, og mye mer enn ti meter, men kom aldri så langt ut at det ble dypere enn det. Svømte helt ut til det ytterste skjæret. Flere undervannsskjær underveis.

Lenger sør, mot elva var det mer uklart. Mye glassmaneter. Ellers var det strandkrabbe i søkk og kav. Mye eremittkreps av typen stor.

Svømte rett på ei havørn. Så ung ut. Mye grått, brunt og spraglete i fjærdrakten. Var litt liten. Virket litt puslete. Kom helt inn på den før den så meg. Tror ikke den helt forstod hva jeg var. Den gjorde et par spede forsøk på å fly. Enten var den ikke redd meg, eller så var den for avkreftet til å klare det.


Had to wade back from the islet. Kind of figured it out before I went out to the islet.


Possibly the whitest boy alive! Anyway, coffee and chocolate biscuits made it worth the effort.


Here, and out a kilometer or a half. Shallow, sandy bottom.


Who could possibly deny that this is a really, really nice place?

Ingen kommentarer: